dilluns, 27 d’abril del 2020

ENTRADA: Com és la vida a la quarantena?

Per començar, la vida tancat a casa és molt difícil, ja que ens quedem aïllats de la societat i de la naturalesa i per això aquesta situació és una molt bona manera de replantejar-se unes idees que possiblement abans d’aquesta situació no ens haguéssim plantejat.Per començar el concepte de llibertat amb tota claredat és el  terme que més ràpid ha canviat  de significat, perquè abans asociaba el terme de llibertat amb el de poguer decidir i pensar el que tu vulguis sense que ningú et pugui fer res ni jutjar-te pel que fas, ara aquest concepte ha canviat radicalment, ja que ara l'associem a poder sortir al carrer sense que un policia t’aturi i et fiqui una multa, que no tothom es pot permetre, ja que molta gent no està treballant, ja sigui per que el seu negoci l’ha agut de tancar o per que l’empresa no els hi deixa anar. Per finalitzar, un problema loque també hi haurà en un futur, serà la desconfiança amb la gent, m’explico, en aquesta situació ens estan dient tots els mitjans tant polítics com de comunicació que mantinguem una distància amb les persones, i no és d'estranyar que la gent tingui por a tornar a pasar una situació com la que estem passant ja que molta gent a mort i molta altra ha perdut el treball, per culpa de que el  virus els ha infectat i no ha pogut anar a treballar.Es pero això també, que els nens del futur tindran una percepció molt diferent de la llibertat i de la socialització,perque els estem ensenyant una manera de comportarse davant la gent que és molt poc sociable i fora de la societat.

Álex Martínez i Izan Rubio

2 comentaris:

  1. Bona entrada. Estic d'acord en què al futur hi haurà una major desconfiança entre les persones, perquè aquesta situació quedarà marcada en molta gent i això farà que, encara que sigui inconscientment, respectin les mesures de seguretat actuals.

    ResponElimina
  2. Àlex i Izan, sou conscients de dues possibles pèrdues fonamentals per a l'ésser humà: un concepte de llibertat que quedaria limitat i una desconfiança que pot empobrir tristament les relacions humanes en el futur. La veu de la vostra consciència és l'esperança perquè no passi i puguem tornar a conquerir valors que ens han fet la vida molt més rica i humana en el bon sentit del terme. Molt bé!!

    ResponElimina